dijous, 9 de juny del 2011

Xocolating!

A qui no li agrada que li regalin xocolata? Acabem de posar en marxa Xocoexperience, juntament amb el Museu de la Xocolata.


Un regal que inclou una visita al Museu, l'experiència d'elaborar xocolata i el tast de diferents combinacions. Un regal lúdic i inesesperat.

Presentem 4 propostes

Xocolata i tast: un recorregut sensorial pel fascinant món de la xocolata. Des del sentit de la vista, l'oïda, el tacte, l'olfacte i el gust, aprendrem a distingir les varietats i característiques de la xocolata i com les hem de tastar.

Xocolata i xocolating!: per un dia us convertireu en mestres pastissers artesans i elaborareu piruletes de xocolata amb fruits secs i fruita, bombons roca i trufats i rajoles farcides.


Xocolata i vins: Una extraordinària combinació de diferents varietats de xocolata amb un vi negre, un blanc i dues varietats de cava. Pels amants de la xocolata i dels vins i caves.


Xocolata i piruletes: plàtan, llima, mores, gerds, blat de moro, sal màldon, pebre, coco i... molta xocolata!



Totes aquestes activitats es devenvolupen al Museu de la Xocolata. Podeu adquirir aquests productes amb exclusivitat a Pastisseria Cardona i en totes aquelles pastisseries agremiades i col·laboradores del Museu de la Xocolata.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada